Halaman

Perhatian!

Harga novel yang diiklankan adalah tidak termasuk dengan kos pos. Harga pos bergantung kepada jumlah novel yang anda order. Kebiasaannya bagi satu novel adalah:

Semenanjung = RM8
Sabah / Sarawak = RM11

Makluman!

Saya hanya menggunakan khidmat Pos Laju Malaysia sahaja. HARI NI ORDER, ESOK POS, LUSA SAMPAI! (penghantaran dilakukan pada setiap hari kecuali Ahad)

18 January 2012

Sehangat AsmaraSehangat Asmara
Aisya Sofea

Harga: RM 19.90
ISBN: 983-837-036-3
Halaman: ~560
Bahasa: Bahasa Melayu
Berat: 500 gram
Tarikh Terbit: 26 Mei 2003
Kategori: Novel


Sinopsis

Kamilia Najwa & Zainal Arief. Pandang pertama mereka memutikkan cinta dan berakhir dengan perkahwinan di London tanpa restu keluarga. Namun, badai asmara mereka sentiasa membakar di sebuah bilik kecil di Oxford dengan janji sehidup semati. 

Kebahagiaan mereka tiba-tiba terhenti! Zainal terpaksa pulang ke tanah air dengan janji akan kembali lagi. Sejak itu hingga menginjak sembilan tahun lamanya, Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dengan air mata dan sengsara. 

Tanpa diduga, Zainal muncul kembali. Datangnya untuk menuntut Misya, anak comel yang selama ini ‘disembunyikan’ oleh Kamilia. Dendam kesumat Kamilia terhadap Zainal tidak pernah padam. Anehnya, ‘dendam rindunya’ terhadap lelaki itu lebih kuat dan mengusik perasaannya.  

Benarkah dia membenci lelaki itu? Dan hipokritkah Zainal bila menyatakan hanya Kamilia seorang di hatinya....

2 comments:

leeya said...

Salam, novel ni ada lg tak?

Cik Violet Sofia said...

wasalam. ya, novel ni masih ada stok lagi. sila sms ke no ni 0145365648 untuk order ya? ^_^

::: LinkWithin :::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...